Om oss

Velkommen til Vakre Rom

 

vakrerom_about_bilde

Etter min mangeåringe interesse og lidenskap for interiør, bestemte jeg meg for å gjøre mer ut av hobbyen min og i 2011 tok jeg skrittet fullt ut og startet opp Vakre Rom. Jeg ønsket å gjøre noe jeg ikke hadde sett hos andre nettbutikkeiere; nemlig vise mer av meg selv, mitt hus og liv, og ta alle følgerene mine med på reisen. Jeg har vist livet bak fasaden på godt og vondt, og følgerene mine har fått bli med på både opp og nedturer som butikkeier, men også som tobarnsmamma. Jeg føler at jeg har et personlig forhold til veldig mange av dere som handler hos oss, samtidig som dere vet godt hvem jeg/vi er. Jeg startet opp for 4 år siden med bare 10 kvadrat lager hjemme i stua, og jobbet 100% i min andre jobb de to første årene. Hjemme hadde jeg to små gutter og en mann som jobbet mye med sitt eget firma. Det er vært både tøft og krevende, veien har vært lang – men SÅ utrolig gøy det har vært. I dag kan jeg stolt si at vi er 3 ansatte med et showroom på totalt 350 kvadrat. Vi har vokst fort, og er både stolte og ydmyke over at vi har så mange flotte lojale kunder som ønsker å handle hos oss.

 

Alle produktene du finner hos oss er nøye utvalgt og vi ønsker å kunne tilby det lille ekstra som du ikke finner overalt. Alle hjem er forskjellige og vi ønsker så langt det er mulig, å kunne tilby noe til dere alle – uavhengig av hvordan stil du har hjemme. Selv elsker vi vintagemøbler fra Kina, bohemlooken, deilige tekstiler i lin og velour, stemningsfulle lykter og digge pledd. Vi ønsker at vakrerom skal være et sted du kan få masse inspirasjon til å skape ditt drømmehjem. Du vil finne en god blanding av industrielle møbler, tøffe skinnmøbler, myke puter og pledd, keramikk og klær fra blandt annet norske iis Woodling her hos oss.

 

Vi tilbyr varer fra mange forskjellige leverandører, blandt annet : Snowdrops Copenhagen, Lovewarriors, Madam Stoltz, Indoor Outdoor, Nordal, Savon de Marseille, Cozy Living, House Doctor, Tine K Home, Au Maison, Sirocco Living, HK Living, Be Pure Home, Secrets by B, Iis Woodling og Basic Apparel

 

Vi er stadig på jakt etter nye spennende leverandører, og er det noe du savner er du hjertelig velkommen til å sende oss en mail.

Håper du kan kose deg her inne, få litt inspirasjon og ikke minst – skape dine egne vakre rom.

Send oss gjerne en mail på kundeservice@vakrerom.no om du lurer på noe, så gjør vi vårt beste for å hjelpe.

 

Følg oss gjerne på sosiale medier for daglig inspirasjon og oppdateringer fra nettbutikken.

Instagram: @vakrerom

Snapchat: vakrerom

Facebook: /vakrerom

Mail: kundeservice@vakrerom.no

Vennlig hilsen,

Yvonne Christiansen

Eier og daglig leder Vakre Rom AS